Rörelser i mörkret

Om skapande och om att vara sökande


Kära läsare

Den här typen av inlägg har jag valt att kalla Erics kommentarer och är alltså inte någon del av mina berättelser.

Stort tack för den respons som jag fått för de första novellerna som jag publicerat. Stort tack till er, kära läsare. Det har varit över all förväntan och jag är oerhört glad och tacksam för att ni vill läsa det jag skriver.

Min plan är att fortsätta publicera skräcknoveller blandat med både lite kortare och längre berättelser.  Om ni gillar det ni läser är ni mer än välkomna att sprida bloggen till släkt och vänner som ni tror uppskattar skräck och rysare.

Snart kommer fortsättningen på novellen Samlingen.

Fortsätt titta efter Rörelser i mörkret!

 

 2 svar till ”Kära läsare”

  1. Grymma!! På mer än ett sätt 🙂

    1. Tackar och bockar min vän det är kul att höra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: