Erics kommentarer om skräck

Jag får ibland frågan: Varför skriver du om skräck? Varför skriver du  om sådana otäcka saker?
Jag har inget självklart svar på den frågan. Jag har inget svar mer än att de berättelserna kommer till mig. De kommer till mig som rörelser i mörkret och vill bli berättade. De kräver att bli berättade för er kära läsare. Det är när ni läser berättelserna och skapar era egna bilder av dem som berättelserna får liv, som rörelserna i mörkret får fart.
Varför läser du skräck?
Varför läser du om rörelser i mörkret?
Kära läsare, ni får läsa av vilka anledningar ni vill. Jag är glad att ni läser det jag skriver.

Det är ni som ger berättelserna liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s