Kära läsare

Det har varit ett stort nöje för mig att skriva och publicera mina skräcknoveller här på Rörelser i mörkret under sommaren och jag känner mig hedrad av er som tagit er tid att läsa dem.

Nu när hösten närmar sig, även om det är ett tag kvar, kommer jag inte ha möjlighet att skriva och publicera mina noveller lika ofta.  Istället kommer min ambition vara att publicera en del varje fredag. Jag tror att det kan vara en bra tid att läsa skräck. Jag minns själv när jag var liten, hur jag brukade läsa en stund på fredagarna efter skolan. Det var mitt sätt att börja helgen på. Jag lade mig på soffan hemma och tog fram någon av Stephen Kings böcker, en av mina förebilder.  Det var berättelser som ibland var så otäcka att jag bara vågade läsa så länge det var ljust ute.

Jag hoppas att ni, kära läsare,  vill fortsätta att läsa mina berättelser och fortsätter att titta efter rörelser i mörkret.

På återseende.

Eric Rosenqvist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s