Erics Kommentarer Om Mörker

Alla har vi stunder när vi befinner oss i mörker. Stunder som är svåra. Stunder när vi känner oss ensamma, utsatta och utlämnade. Där det inte finns någon position eller något läge som gör att det känns bättre, som lindrar.

Stunder av mörker.

Men det finns ljus. Det är inte alltid det syns eller att vi vet om att det finns. Det är inte alltid vi vill se efter om det finns. För att mörkret har blivit tryggheten, det vi känner till. Allt annat är osäkert, okänt och nytt. Hur konstigt det än låter kan vi i dessa stunder välja något dåligt framför något bra.

Mörker framför ljus.

Håll ditt ljus nära. Det är det som är bra i ditt liv. Det är det som är kärlek i ditt liv.

Det finns stunder när jag själv rör mig i mörkret. Stunder när jag inte vet vart jag ska. Oavsett mörkrets djup och svärta har jag med mig ett ljus.

Ett ljus som leder mig hem.

Min fru

Min son

Mitt ljus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s