Rörelser i mörkret

Om skapande och om att vara sökande


Avslappning för barn

För ca 12 år sedan skrev jag en liten bokserie om de två grisarna Knorr och Knorra. Bokserien består av tre böcker med fem sagor i varje. Sagorna är tänkta att hjälpa barn med: avslappning, stärka självbilden, utveckla kreativitet och fantasi samt att hantera känslor.

Böckerna var på gång att ges ut via en samarbetspartner till mig men det rann ut i sanden. Efter att de har samlat digitalt damm på dropbox i ca 12 år fick jag ett ryck och gav ut dem själv med hjälp av Ge ut din egen bok och e-bok med BoD: BoD – Books on Demand .

Sagorna är väldigt enkla och min förhopping är att de ska kunna fungera som ett samtalsunderlag mellan föräldrar och barn eller förskolepersonal och barn.

Kanske kan de hjälpa någon. Jag hoppas det.

De finns att köpa/låna där du köper/lånar e-böcker t.ex

här>>>Knorr och Knorra: Sagor som hjälper barn att hantera känslor, stärka sin fantasi och upptäcka glädjen i att ge till andra – Eric Rosenqvist – ebok (9789180573207) | Adlibris Bokhandel

eller här>>>Knorr och Knorra: Sagor som hjälper barn att hantera känslor, stärka sin fantasi och upptäcka glädjen i att ge till andra – BiblinordKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: